19.05.2019 г., 6:18 ч.

*** 

  Поезия » Друга
275 0 0

Разбираш ли - понякога мълча -

не е тъга и дъжд не е.

Не е блуждаеща сълза,

не е поредното изгубено парче.

Разбираш ли...

Понякога измислям си света.

Погледни го, той е в моите очи,

приютил е топла тишина.

Разбираш ли, кажи?

Светът е изморен от думи,

остана многоточие в тишини... 

© Миглена Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??