29.09.2007 г., 15:00 ч.

* * * 

  Поезия
593 0 3


             Къде се изгубиха дните,
             когато бяхме щастливи,
             нима сме в плен на лъжите 
             и мисли - зли, похотливи.
             Светът, покварен от човек,
             назад се връща в миналия век,
             назад вървим във времето,
             с омразата и завистта във вените,
             разяжда ни отвътре злобата,
             днес всички сме поели от отровата.
             Отровата на нашето съвремие,
             която ще погуби следващото поколение.
            
    

© Елена Гъдева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??