25.02.2018 г., 21:53 ч.

*** 

  Поезия » Друга
499 0 3

в онази нощ когато

заваляха метеорити

никой не пое удара

никой не стана

глава на ъгъла

главата е заровена

в бетон и арматура

гради се бъдеще

 

зазижда се

© Stanislava Pashova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??