29.06.2007 г., 10:07 ч.

* * * 

  Поезия
521 0 2
Чувствата си не обличам
в дрехи “Втора употреба” –
че на клоун ще приличам
пред света ни разногледен.
Нека слънчев лъч огрее
миговете разпиляни.
Запламтя свещица в мене –
моля се да не угасне.
Ала вятърът не спира,
чупи с пръсти мойте клони –
и душата не разбира
обичта ми кой прогони?

© Дора Ефтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??