6.06.2008 г., 14:05 ч.

*** 

  Поезия
693 0 1

                   * * *

Защо непознати - така огорчени?

Ние търсим в другия вината.

Защо непознати се мразим?

И търсим да си отмъстим.

Какво ни спира, не зная сега!?

Толкова ли е трудна любовта!?

Защо сме се втурнали двама

до смърт да се нараним?

А колко е просто да живеем...

Миг от вечността да вземем,

да се обичаме, да забравим

за болката, пропита в нас.

© Поли Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??