19.11.2011 г., 17:09 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
452 0 10

Опустяха ми нощите,

дните.

Нищо не чакам,

не искам.

Вятър отвея

мечтите.

Свършиха даже

сълзите...


            * * * 


Когато дойдеш ти,

ще съм искряща 

и бяла.

Когато дойдеш ти,

ще съм твоя

и цяла.

Когато дойдеш ти,

ще съм неморално 

красива.

Когато дойдеш ти,

ще съм безкрайна

и мила.

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??