22.08.2013 г., 22:17 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
530 0 0

На Елена

   

Не давай сълзите си даром,

не давай любов незаслужена,

не си причинявай болка сама,

макар да си влюбена...
 

Защото ти си жена, в чиито очи усмивки

се крият, не давят сълзи.

 

Не давай сълзите си даром,

не давай сърце на глупак,

не си ти причинявай скърбите пак.

 

Защото в сърцето богато,

пълно със обич и плам,

той недостоен е да бъде твой блян.

 

Не давай сълзите си даром, момиче,

пресъхват красиви очи,

някой ден някой за тях ще разплаче

всички от твойто "преди".

Не давай сърцето голямо да

грабят жалки крадци,

някой ден то ще бъде видяно

от влюбени мъжки очи.

 

Не се раздавай, момиче, напразно,

макар да искаш всичко да дадеш

страхливецът взема и бяга,

ти няма как да го спреш.

 

Не давай сълзите си даром за някой,

който потъва в нощта,

ще дойде онзи, който ще направи

по-светъл деня!

© Роси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??