5.08.2009 г., 15:31 ч.

А... 

  Поезия
422 0 3

Не ми повиши тон

от нечовешко уважение.

Не ме предаде и не ми остави

самота тежка.

Не ме удари със силните си

ръце.

А очите си затвори.

Не съм си мислил никога,

че ще си този, най-жестоко ме наранил.

Плача, никога толкова дълго.

Животът ме подведе.

Влязох в ужаса,

шок да ми даде.

 

 

                                                                                           Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??