4.02.2007 г., 19:06 ч.

... а днес те няма... 

  Поезия » Любовна
966 0 7


... а днес те няма...

А днес те няма...

Умира морето,

спи вятърът,

облакът плаче...

 

А днес те няма...

Ниагара тъгува,

Везувий замръзва,

Еверест е прегърбен...

 

А днес те няма...

Не ухаят цветята,

не тиктака часовникът,

не падат звезди...

 

А днес те няма...

Без сън е сънят,

без звук са словата,

без сила ръката...

 

А днес те няма...

Очакване - съм аз...

 

© Дивна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??