22.08.2007 г., 1:41 ч.

А до вчера бяхме приятели... 

  Поезия
1748 0 10
 

Два гълъба и един отстрани...

Колко грозна и тъжна картина.

Бяха ято преди няколко дни,

бяха всички приятели...


Две листа на клон от дърво,

две листа, а пък трето е паднало.

Не жалеят за него другите две,

а до вчера бяха приятели...


Две очи, а срещу тях - две предателски

гледат толкоз лъжовно...

Две очи, а в страни - други две...

А бяхме до вчера приятели...

© Илияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??