14.06.2016 г., 8:41 ч.

А изгревите - кучета ги яли 

  Поезия » Друга
579 0 4

 

Намрази изгревите.

А прегръщаш залеза.

Танцуваш.

Да се не видяло!

Танцуваш сам

със  залеза, 

следслънчево.

Луната ти е водно огледало.

И се оглеждаш в нея,

сякаш че е 

съмнало.

Танцуваш. 

Бягайки по аретира.

И сякаш - лудо влюбен

в залеза,

изплъзваш се от стъпките си. 

Мълком.

А луната ти е

водно огледало.

Изплаши се.

Не си се вглеждал скоро.

В себе си.

А тя те отразява,

до безмълвие.

Танцуваш.

Бос.

И сняг валяло.

Танцуваш.

Снегът припламва

като въглен.

Бос си.

Тичаш бос,

след залеза.

А изгревите -

кучета ги яли... 

 


 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??