30.07.2014 г., 0:17 ч.

А какво е любовта за теб, човеко? 

  Поезия » Любовна
523 0 0

Влюбена съм в рицар

Черен рицар, преследвач на сънищата ми

Влиза с гръм и трясък в живота

Разбърква

И бавно, мъчително си отива

А какво е любовта за теб, човеко?

Плашиш ли се от нея?

Бягаш ли?

Или не я познаваш?

Чакаш ли я с нетърпение?

Не чакай с нетърпение, тя ще дойде

Ще дойде бавно да те унищожи

Да заплачеш

Да трепнеш

Да се запиташ "Защо"

И когато се запиташ

Да разбереш колко много не разбираш

 

© Мъченик на Изкуството Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??