6.03.2007 г., 17:31 ч.

А когато... 

  Поезия
839 0 11

 

 

И ако стане време да си тръгнеш,

ще ти прошепна тихо - остани,

ще ме погледнеш във очите и ще ме прегърнеш,

и ще спре да ти се плаче и боли.

 

Ще изчезне и тъгата от лицето,

ще почувстваш блага топлина,

като птица ще се рееш из небето,

стискайки ме силно за ръка.

 

А когато умориш се, аз ще те понося,

ще сведеш на рамото ми ти глава,

ще крача бавно по тревата росна

и ще ти нашепвам тихичко слова.

 

А когато се събудиш в ръце ми,

аз ще коленича,

ще те притискам силно в мен,

ще узнаеш колко силно те обичам,

ще останеш с мене до последния си ден.

 

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??