17.10.2007 г., 17:30 ч.

А можех да съм аз 

  Поезия
935 0 20
А можех да съм аз...
Сили нямам
себе си да съживя,
как сърца да разбивам
и светове да руша?
А можех да съм аз тази,
която след себе си
живи трупове реди...

© Нежното Ласо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??