15.05.2022 г., 19:55 ч.

А на себе си дали простих... 

  Поезия » Любовна
231 1 2

След теб ще бъда сам, пребит и беден,
а ти към друг ще впериш две ръце.
Морето пак оформя своя гребен
и тръпне да изтрие мен в сърце.
Когато съм отправил зов към Бога,
тогава ще решиш коя си ти.
И днес съм ти простил за тази болка,
а на себе си дали простих...

© Васил Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??