29.11.2009 г., 10:20 ч.

А после... не дишахме 

  Поезия » Любовна
631 0 18

Обич изстрадана
на Голгота разпъвах,
спомени
в стомна преливах,
по пътища минали
пак се препъвах...
а мислите
в паметта ми попиваха.
Открих те
а после... не помня,
морето
сякаш въздишаше,
намерих
своята стомна,
а после...
не дишахме!

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??