11.09.2012 г., 10:26 ч.

А тази тежка плът, това слабо сърце и капещ бъбрек?! 

  Поезия » Философска
702 0 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Виждам всичко пред очите си!

Всичко е във кръв!
Всички вие сте едно нищо, 
всички сте повърхносни и отвратителни!

Смееш ли да ме погледнеш в очите?!
Имаш ли съвест и кураж за това?!
Всички вие го знаете!
А кога най-накрая ще бъдем свободни?
Кога ще се махна от този шибан свят?!

Не е толкова трудно, просто бъди човек!
Всички ще отидете в ада!
Място, от което няма измъкване!
Стегнете се и помислете над това, което искате!

Давайте! Засмуквайте, наранявайте, убивайте!
Всичко ще свърши скоро! 
Една голяма експлозия! 
И всички ние сме в ада!

Гнус ме е от всички вас!
Тази прогнила кожа и капещи ръце.
Засрамете се, вие сте едно нищо!

© Мъченик на Изкуството Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??