4.01.2008 г., 9:48 ч.

А теб още повече 

  Поезия » Любовна
661 0 11
Ангел слезе на земята.
Тогава изчезна тъмнината.
Една звезда изгря за мен.
Бях влюбен от този ден.
Открих, че красива е зората.
Щастието стана дневен ред.
Ето те сладка като мед.
Прегръщам те сърдечно.
Обичам те и това е вечно.
Всичко мило си ми ти.
Единствена за моите очи.
Чарът ти е несравним.
Ела, мой живот любим.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??