Дали ще се сбъдне?
Нали си мечтая
в сакралната вечер
събирам звезди
те ме даряват
с прекрасна омая
от лъчите редят ми
все бъдни следи.
По тях ще те пратя
моя Любов,
тръгни и търси я
дори и в безкрая
в длани ти дадох
сърдечния зов
в него съм скрил
звук на камбана.
Нощта е красива
парад светлинки
Любов безгранична
в сърцето ми скрита
как да и кажа
"Излез и върви"
нали тя остана
а Тебе те няма.
Януари,2019
варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов Всички права запазени
събирам звезди
те ме даряват
с прекрасна омая
от лъчите редят ми
все бъдни следи."
Красота!!!
Благодаря ти за нея!