16.08.2024 г., 18:52 ч.

А ти си.. 

  Поезия
74 0 0

Понякога грозна те наричат,

с пръст те сочат, сбръчили чела.

Жестока си за тях, не те обичат

оставяш ги смразени със пресъхнали уста.

 

Неприятно тъжна си -за теб говорят,

много често  ти обръщат гръб

и въртят се и не знаят що да сторят

 неудобна си  -настойчиво твърдят.

 

Нарочват те, окичват те със етикети

зад тях се крият и не им се иска

да  си признаят, че нещастници са клети

 и грозни, и жестоки са,  а ти си просто чиста.

© Ани Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Красотата истина е и истината красота е »

16 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??