7.08.2019 г., 18:21 ч.

А тя си тръгва... 

  Поезия » Любовна
629 0 2

A тя си тръгва -

тъжна и нещастна...

Мълчешком напуска нашето гнездо.

Ти можеш да я върнеш, скъпи.

Спри я!

Аз нямам сили, 

вече съм сама... 

А тя си тръгва, с тихи стъпки, 

но ти не знаеш колко ме боли. 

Аз вярвах-любовта ни ще е вечна,

но тя си тръгва... 

Спри я!

Моля те!

Сега.

Докато имам сили, 

да започна отначало. 

Докато очите парят от сълзи. 

Докато в сърцето нещо къса се, когато 

го прониже погледа студен. 

 

А тя си тръгва... 

Да си тръгна ли със нея?! 

© Нели Р Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да и на мен ми беше тъжно когато го писах, но се оказа че това беше едно от най-добрите ми решения! 😄👍
  • Ох, много е тъжно!
Предложения
: ??:??