4.11.2009 г., 2:24 ч.

А уж е само плът... 

  Поезия » Еротична
2102 0 8

http://www.youtube.com/watch?v=ObUfqLu1kPA


Милиметри... Усещаш ли пеперудите,
които се събудиха след теб
и тишината нетърпеливо разбутаха?
Не спирай, продължавай напред...

Сантиметри... В дъга се извивам,
губя и въздух, и зрение, слух...
Не спирай... От прекалена сетивност умирам,
но едва ли и бих поискала друго.

Не спирай... Притежавай ме до припадък!
Нека да не мога да открия своя дъх,
нека да ми загорчи, което трябва да е сладко.
Душата ми преобръща, а уж е само плът.

03.11.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??