Перце... ама шейсет кила...
Торнадо май ще ти е нужно
да те отвее там, на край света,
в Хаваи, с нощи южни...
Сред слънце, въздух, лукс, храна,
със процедури и масажи,
не си помисляй, че тогаз
ще помниш родните пейзажи...
Душата ти ще атрофира!
Стомахът ти ще бачка само!
И ако още си навита,
веднага спретвам ти торнадо...
© Сиси Всички права запазени