16.12.2008 г., 15:23 ч.

А за мене говорят 

  Поезия » Друга
484 0 16
Всякакви хора наричат ме всякаква.
Поставят ми епитети различни.
Хулят ме, хвалят ме
както си искат,
а после се питат
защо съм това!

Някои казват за мене:
тя е
коварна,
жестока
и зла.
Лицемерна,
уморена,
самотна
и стара,
дори не красива
за много сърца.

За други пък
аз съм
просто
естествена,
мила,
добра.
Простима в духа си,
непреходна
за техните топли сърца.

Но всички изричат моето име
!
Те знаят.
Наричат ме мене
Любов!
И всички говорят за мене.
Те вярват.
Че вечна съм!

А аз за себе си мисля.
Искам ги всичките.
И търся близост с тях!



 

© Славка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??