7.03.2008 г., 9:02 ч.

А зрялата любов е неизбежна 

  Поезия » Любовна
2185 0 16
А зрялата любов е неизбежна
и ласката й топли, свети.
Почувствала е нишка нежна,
описана от множество поети.
И тази красота безмълвна,
която от очите ти попивам
в сърцето ми завинаги покълна,
тя моята е топла свила.
Ръцете нежно отмалели са, когато
кълнеш се в свято обожание.
И тази, мила музичка Ерато,
ме прави твое "притежание".

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??