5.09.2008 г., 14:52 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
457 0 0
Изгревът бавно се приплъзва
и с ярост прогонва тъмнина,
денят събужда ме -
дама капризна,
и как пропива усещам любовта...
жадувам по студения мокър
пясък да тичам.
Къде си, къде си, любими,
че ме остави  сама...
щом всяка нощ ти ме запълваш
и гониш прокраднала се празнота.
Ела и привечер, мили -
да изпратим този ден със споени тела!

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??