Пипаш ме, допираш ме -
докосвания имитираш.
Страстно поглеждаш ме,
но път в мен не намираш.
Умът ти спира да ме търси,
но ръцете продължават.
С целувки тялото ми омърси,
ала нали нагоните ти се задоволяват?!
Изтръпвам беззащитна,
в ръцете ти ледени, безчувствени.
Помощ не мога да викна,
ставам една от многото унищожени.
Пипаш ме, допираш ме -
докосвания имитираш.
Празно поглеждаш ме,
в колекцията си ме прибираш...
© DenitsA Всички права запазени