Бъдещето е неясно,
настоящето не трая,
миналото ми ужасно
чезне нейде из безкрая.
Нещо в мене има мътно,
к'во се случва аз не зная,
аз съм същество безпътно,
лутайки се, търся рая...
С всеки нов изминал ден
все по-малко аз се смея
и без труд съм уморен,
и без смисъл аз живея.
© Иван Всички права запазени