28.04.2013 г., 10:40 ч.

* * * 

  Поезия
621 0 0

разбирам всичко

и прощавам...

защото няма

по-голяма тежест

от неидващата прошка,

прощавам,

но ти вече

нищо не означаваш,

всичко уби,

и дори простила...

няма да е същото,

дори понякога пак ще боли

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??