24.12.2005 г., 12:38 ч.

"АД" 

  Поезия
658 0 1

Понякога си мисля, че съм зла.
Искам да си играя с теб.
А друг път се упреквам, че съм твърде добра
и не заслужаваш жена като мен.
Понякога се страхувам,
че си разбрал мойте чувства към теб.
А друг път съжалявам и мисля,
че си сляп и не виждаш дори и мен.
Понякога копнея да ме целунеш с уста.
А друг път злобея,
ако гледаш друга жена.
Понякога се надявам свичко да свърши и край.
А друг път аз възкресявам миналото
и искам да го превърна в Рай.
Понякога аз те забравям.
А дръг път мисля постоянно за нас.
Понякога самотата ми ме радва.
А друг път се превръща в Ад!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??