3.03.2011 г., 13:39 ч.

Ад е... 

  Поезия » Любовна
605 0 0

Денят, когато кажеш "край", е другото начало.

Денят, когато спре да ме боли от ляво!...

Тогава, знай, аз знам какво е болка.

Тогава виж протегнатата ми ръка...

последно, спри за малко тук при мен,

на крастопът сме ти и аз болезнен.

И всеки знае - прав е...

И всеки чувства - ад е...

 

© Юлия Работова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??