28.04.2011 г., 20:55 ч.

*** 

  Поезия
353 0 0

Ще те изтрия с гумичката си,
сякаш си грешна дума в Рая,
остатъците излишни ще изхвърля
и ще продължа уж да нехая.

Вятърът ще те върне
на малки прашинки мръсотия.
Ти!... живота ми прашиш
и любов не мога да открия.

 

2009 г.

© Зора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??