Apr 28, 2011, 8:55 PM

*** 

  Poetry
352 0 0

Ще те изтрия с гумичката си,
сякаш си грешна дума в Рая,
остатъците излишни ще изхвърля
и ще продължа уж да нехая.

Вятърът ще те върне
на малки прашинки мръсотия.
Ти!... живота ми прашиш
и любов не мога да открия.

 

2009 г.

© Зора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??