16.03.2018 г., 8:23 ч.

Агата Кристи 

  Поезия » Акростихове
671 0 0

Автентичността нейна е

Галантността ненадейна в нея.

Англия е пощуряла по

Тази женица  нашумяла.

Алибито нейно я намери,

Коя ли е тази Мери?

Разказите нейни

Изведнъж стават кръволинейни.

Сигурно криминалистка е тя

Тази чудодейна жена.

Искам вие да я разпознаете на мига.

© Дарина Хъмова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??