3.02.2011 г., 20:38 ч.

Ах, докога! 

  Поезия » Гражданска
665 1 0

Омърлушени бродят

хората по света и все

не мога да зърна тяхната

спокойна и нежна усмивка,

която би им довела

малко щастие и край

на една дълга война.

 

Война, в която дълго

са се борили и често

в свойте битки са падали

и в която са съсипали

всяка позитивна и

добра мисъл от съзнанието си,

докога ли ще продължи това...

 

 

Питам се всяка сутрин като

се събудя това?

Питам се всяка сутрин

какво става по света?

Все неприятни случаи

и смъртни събития

разтърсват света, ах, докога?

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??