22.04.2009 г., 0:09 ч.

"Ах, сърце..." 

  Поезия » Любовна
546 0 2

 

Сърцето свива се при всеки поглед,
приковавайки ме с твоите очи
и сякаш съм на оглед,
и стенеш с очи "Прости!"

Не зная как да го разбирам,
в един момент го виждам, после - не,
а може би надежда там намирам
и всичко е илюзия, сърце?!

Подминавам те с наведена глава,
очите твои аз не ща да виждам,
за да не видиш ти студа
и прикритата така добре от мен тъга!

© Петя Красирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??