2.08.2012 г., 22:59 ч.  

Ах, тези мисли! 

  Поезия » Философска
450 0 1

Ах, тези мисли!

Спомени обгръщат като с роба
- нашите сърца, тела, души,
тайничко притеглят небосвода,
мисълта по-малко да се утеши!


Като трепкащи звезди в небето
- учестяват нашето сърце,
с бяг препускат през полето
да догонят вятъра с криле!

Бягайте, препускайте с мечтите,
мисли жарки като рой искри!
Искам цветни да сте в дните,
благодатни, пълни с добрини!

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??