По-добре е гръм да ме удари,
лавина да ме завлече,
даже дявола рогати
на бавен огън да ме изпече!
Нежели на тебе да повярвам -
ангел с дяволски очи.
Все си край момите на чешмата,
омайваш ги със куп лъжи!
И на всяка ти се вричаш...
мен на мира остави!
Подир мене да не тичаш!
Най-добре...
във ада ме вземи!
© Румяна Всички права запазени