8.10.2009 г., 12:54 ч.

Ако 

  Поезия
454 0 9

 

Казвал съм ти не един път,

че любовта се мери със любов,

мери се смъртта със смърт,

а животът – със живот.

 

Парите се събират със пари,

и добрите хора със добри се сбират.

Ако ме обичаш - ми кажи,

ако ли не - отивай си!

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??