16.09.2007 г., 10:09 ч.

Ако ... 

  Поезия
887 0 0
Ако...

Ако ти беше ден,
аз да бях нощ.

Ако ти беше слънце
то аз да бях луната.

Ако ти ме беше обикнал
по-добре аз да не бях!

Защото сега не съм нито деня,
нито нощта,
Защото сега не съм нито слънце,
нито луна,
Защото сега не съм влюбена
и ни най-малко обичана!

© Александрина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??