23.11.2011 г., 14:49 ч.

Ако... 

  Поезия » Друга
704 0 1

Ако мечтите ни
не пуснат корен,
реквиемът
ще отмине
като миг,
ще го превърне
времето
във спомен
и ще пресъхне
всеки извор чист
на страст
и блян любовен,
а музата
, родила

нежен стих,
в солта
ще се въргаля
от сълзи
под слънчевата
маска
на живот
дъждовен...

Дейзи Патън

© Дейзи Патън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??