30.03.2014 г., 21:07 ч.  

Ако... 

  Поезия » Философска
528 0 0

Ако спреш и се загледаш

във очите ми зелени,

ти ще можеш да усетиш

мислите ми разпилени

и тъгата ми, която

все по-трудно се лекува,

и усмивката горчива -

все по-скъпо струваща;

в пламъчета любовта

как изстрадало проблясва,

но, удавена в сълза,

примирено как угасва;

как щастливото момиче

вече е една жена,

пазеща нестихващ спомен

за предишни времена...

 

Р.Ч..БГ,2007'

© Росица Чакърова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??