2.09.2009 г., 8:49 ч.

Ако... 

  Поезия
501 0 3

Ако вятърът си няма арфа.
Ако птиците нямат крила.
Ако малки деца са без име.
Ако има в света само студ.

Ще ги нахраня с думи.
Тоест - всичко ще им дам!
И от тях няма да извърна очи.
Като бдя

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??