28.07.2005 г., 22:13 ч.

AKO 

  Поезия
839 0 0

КОЙ Е СЛОЖИЛ АКО
И АКО ГО Е СЛОЖИЛ, ЗАЩО?
НЕ ЗНАЕ ЛИ, ЧЕ АКО НЯМА АКО,
ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ПРОСТО ЕДНО.
А ЕДНО БЕЗ АКО Е САМО
И ЕДИНСТВЕНО ТО.

© Кирил Кацаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??