1.04.2015 г., 0:53 ч.

Ако бях 

  Поезия » Друга
648 0 0

Ако бях...

 

Ако бях аз фея крилата,

щях да раздам щастие по Земята.

За да могат всички да се усмихват

и чувствата им да не притихват.

 

Ако бях господарка на добротата,

щях да озаря на хората лицата,

щом погледнат се да знаят,

че вечни чувства ще витаят.

 

Ако бях вълшебница една,

никой не щеше да разбере

що е то самота,

ни за ден, ни за два.

 

Но това „ако” е голословно,

за едни дори лъжовно…

колко мъка лежи ни в сърцата,

не вярваме ни във фея, ни в доброта…

 

Тези дето ме не знаят,

не искат и да ме опознаят…

затова през окото, за тях

оставам Господарката на злото…

© Кари Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??