25.08.2016 г., 17:50 ч.

Ако е 

  Поезия » Пейзажна
333 0 0

Ако е

 

Ако е лято, нека е горещо.
Ако е песен, нека да е свежа.
Ако есен е, нека е красива.
Ако слънчоглед е - нека гледа в теб!

 

Ако зима идва - уютът да е следва
Ако дума е - да има смисъл
Ако власт е - да е справедлива
Ако е сила - да не си отива!

 

Ако е кафе - нека е горчиво
Ако е желание - нека да е диво.
Ако сън е, да е като в приказка
Ако страст е, нека да е слънцето!

 

Ако пък луна е - нека да е пълна,
Ако пролет е, нека да ухае.
Ако живот е - нека е щастлив.
Ако лудост е - нека е докрай!

 

Ако полет е - нека е на птица.
Ако свобода е - да не има край.
Ако риск е - нека е успех.
Ако любов е - само да е с теб!

© А.А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??