10.02.2019 г., 12:13 ч.

Ако е нужно 

  Поезия » Гражданска
491 1 0

Да поработим трябва за света,

с перото, както ние можем

и докоснем с пламенни слова,

най-фините човешки струни.

 

Да напълним бъчвите догоре,

вече не с вино, а със светлина,

та вкусилите от това пиянство,

да си намерят обетована земя.

 

Да леем чувства, вместо вино,

от онези дето ги пазим в дън душа

и нужно ако е, да се разкъсаме,

за да пребъде в слово любовта.

© Весела Найденова Всички права запазени

NovelaDenarova

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??