Ако има и малък процент,
да си жив и доволен със нея,
изтръгни ме от твойто сърце,
все едно, че чрез теб аз живея.
Ако има и малка надежда,
ти със нея любов да изваеш,
ще си тръгна замислена, нежна,
ще се моля, без мен да мечтаеш.
© Неземна Всички права запазени