27.12.2007 г., 15:12 ч.

Ако кажа 

  Поезия
551 0 17

Ако кажа,
че тихо с теб тъжа
и на щастието твое
искрено се радвам,
че в ласките на вятъра
те търся
и от сълзите на дъжда
твоите отпивам,
че те мечтая
в слънчевия лъч
и гласа ти
в птичите трели откривам,
дали ще чуеш
мислите и думите ми
точно
ти?

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??