Ако някой би ми предрекъл,
че ще срещна точно теб...
Бих му казала с насмешка: Дали?
Ти какво си решил?
Ако някой бе драснал
в живота ми твоя щрих -
то вината в мен не търси.
Просто съдба...
Ако някой би нарисувал
в живота ми твоя образ,
щях да се замисля, щях да река:
това е измислица само...
Връщах все назад лентата
на живота си... Сиво-черна...
Но откакто те знам,
мисля за утре - защо?
Може би е измамна надежда,
но... какво пък?
Не е последна.
... А светът ми пое в нова посока.
Любов ли? Какво е?
Не знам...
© Нели Всички права запазени